En fars dag-present som din pappa verkligen vill ha

Fars dag-present slips

Osäker på vad du ska köpa för fars dag-present till andra söndagen i november? En stilsäker slips blir alla pappor glada för!

Inte helt oväntat är slipsen den vanligaste fars dag-presenten. Varannan pappa får en ny slips på fars dag. Fick din pappa en slips förra året? Om inte går han förmodligen otåligt och väntar på en. Oavsett om din pappa bär slips varje dag, eller är en sån som säger att han hatar slipsar, behöver alla en slips ibland. Du behöver aldrig vara rädd för att köpa en till slips om du är rädd för att din pappa redan har många slipsar. Fördelen med att ha många slipsar i garderoben är att du kan få en varierad klädsel trots ett begränsat antal kavajer och kostymer. Med andra ord är slipsen kanske den säkraste fars dag-presenten. Är du osäker på vilken slips du ska köpa? Vi guidar dig till ett bra köp.

Slipsfärgerna som passar bäst som fars dag-present

En bra basgarderob ska innehålla en svart slips och en vit slips eftersom att de färgerna hör till klädkoden vid begravningar och bröllop. Därutöver är det bra med några enfärgade slipsar eftersom att de används till mer formell klädsel. Mörkblå, vinröd och mörkgrön är färger som har en diskretare ton till och passar bra till svart och marinblå kostym.

Vill du överraska din pappa med en lite modernare slips? Då passar en stickad slips.

Ute i sista sekunden?

Om du just kommit på att du är ute i sista minuten har vi ett bra tips till dig: Manfred levererar slipsar inom 48 timmar. Bor du dessutom innanför tullarna i Stockholm levereras slipsen till dig inom ett dygn.

Vi har listat de bästa slipsarna som pappor blir glada för: