På jakt efter julslips? Vi har hittat de snyggaste slipsarna för julen

köp billiga julslipsar


Nu är det inte långt kvar till julafton. Vi har hittat en snygg stickad julslips som passar perfekt under julafton eller på julfesten!

Har du tänkt köpa en julslips i år? Då kan vi verkligen rekommendera att köpa snygga julslipsar från Manfred. De kostar bara 190 kr och nu kan du köpa 2 st för 350 kr.

Alla lägger energi på att hitta snygga nyårskläder och går kurser i orgami för att lära sig vika bröstnäsduken. Men när det kommer till julafton sätter män på sig fula julslipsar med granar, renar och tomtar på. Jul är inte direkt förknippat med snygga kläder, men varför inte ha en snygg outfit på julfesten? Dessutom är det lättare att vara snäll och omtänksam i en mjuk kashmirtröja än i stel smoking på nyår.

Julslips är den nya jultröjan

Alla män med lite stil äger minst en jultröja som man gärna sätter på sig när det är julfest eller julafton. Jultröjan är en tidlös trend som hållit i sig länge. Många har tröjor med utflippade mönster föreställande renar i solglasögon eller tomtar som det blinkar om. Varför inte satsa på en snygg motivprydd ylletröja som du vågar ha på jobbet eller i skolan istället?

HÄR KAN DU KÖPA EN JULSLIPS FÖR 190 ELLER TVÅ FÖR 350. DESSUTOM LEVERERAS DOM HEM TILL DIG HELT GRATIS

De senaste åren har julslipsen blivit julens kanske viktigaste accessoar

Nu har slipsen gjort en revival och blivit väldigt populär både i modekretsar och oss vanligt folk. Du kan hitta allt ifrån stilrena, snygga slipsar med mönster till slipsar med ljud och musik och som har blinkande tomtar. Galna slipsar som blinkar och låter tycker varken du eller de omkring dig är speciellt snyggt. Satsa istället på att köpa en stilren, snygg julslips som passar till både julfesten med jobbet och under julafton med släkten.

Några tips gällande valet av julslips

Eftersom att man inte använder julslipsar mer än en eller två gånger per år är det smart att köpa en julslips som funkar under många år. Därför är det smart att välja en tidlös, klassisk slips. Undvik alltså galna mönster eller julslipsar med ljud eller musik.

Om du ska köpa julslips som julklapp

Vad som är bra att tänka på om du ska ge bort en julslips är undvika “barnsliga” slipsar, speciellt om du den du köper den till är äldre än 13 år. Även om det känns roligt för stunden är risken större att den som får den inte känner sig bekväm i den eller tröttna på den snabbare än om du ger bort en tidlös julslips. 

Ska du köpa en julslips i år? Då kan vi verkligen rekommendera att köpa snygga julslipsar från Manfred. De kostar bara 190 kr och då får du den hemskickad till dörren inom 1–4 dagar helt gratis.

Här  köper du snygga julslipsar för bara 190 kr

Vi har dammsugit hela internet och kommit fram till att Manfred har de absolut snyggaste julslipsarna i Sverige. Slipsarna kostar dessutom bara 249 kr och är fraktfria. Bättre julklapp till dig själv, din pappa eller din man går inte att hitta! Tips är att ge bort julslipsen i adventpresent så hinner han ha på sig den under julfesterna innan den 24:e. 

KÖP SNYGGA JULSLIPSAR FÖR 190 KR HÄR.


Risken med att köpa en “ful” blinkande julslips är att du kan få den här reaktionen…