Snygga slipsar online – vi listar de snyggaste slipsarna just nu

olmsnygga slipsar köp slips stockh

Det kan vara svårt att hitta snygga slipsar online. Slipsknutar har kollat in sortimentet 2018 och har hittat en en ny favorit…

En bra garderob behöver egentligen bara tre kostymer, en samling slipsar och några bröstnäsdukar så har du alla variationsmöjligheter du behöver. Slipsen är faktiskt det enda man tänker på, därför är det bra att skaffa sig en ny då och då för att hålla sig på topp.

Många gör misstaget att gå till närmsta herrbutik och köper slipsar från gamla slipsmärken som gör klassiska slipsar och som kostar mellan 500–800 kr. Eftersom att du vill byta slips rätt ofta är det bättre att kunna köpa fler slipsar så att du kan variera stilen utan att det kostar för mycket. Slipsen är som tur är det enklaste man kan tänka sig att handla online eftersom man inte behöver bry sig om storleken (i jämförelse med kostymer som är desto svårare att köpa utan att prova innan). Och förutom att man kan hitta riktigt snygga slipsar online är priset ofta bara hälften av vad man får ge i affären.

Snygga slipsar online  – vart hittar man dem?

Efter att ha scannat hela internet har vi hittat en ny favorit – Manfred. Manfred gör snygga slipsar till ett väldigt bra pris och har snabba leveranser hela vägen till dörren.

Manfred har både modernare stickade slipsar och blommiga slipsar, men även klassiska slipsar i enklare stil. Och det bästa av allt – de kostar bara 250 kr! Men det blir ännu bättre, just nu reas många av deras slipsar ut. Här kan du se alla Manfred-slipsar och köpa dem online.

Sommarens trend: blommiga slipsar

I vår har vi sett blommiga slipsar som ger ett väldigt snyggt, lekfullt och somrigt intryck. Trenden kommer garanterat att hålla i sig in till hösten. En snyggt blommig slips passar till allt ifrån strikta mörka kostymer till en ljusare kavaj.

kostym studenten 2019

Köp snygga blommiga slipsar från Manfred här. 190 kr inklusive gratis hemleverans.

Stickade slipsar: en tidlös klassiker

En stickad slips känns både modern och tidlös på samma gång och går att kombinera med både formella och mer informella outfits. Blåa och gula stickade slipsar är extra snygga i sommar medan färger som vinröd och grön kan lyfta en outfit under hösten.

röd slips stickad

Köp snygga stickade slipsar från Manfred här. 190 kr inklusive gratis hemleverans.

Köp snygga blommiga slipsar:


Köp snygga stickade slipsar: